St. Jurriën

Bent u 55 jaar of ouder en op zoek naar een zelfstandige woning in Deventer? Dit is uw kans!

Binnen het “St. Jurrien” in Deventer zijn momenteel 3-kamer appartementen beschikbaar. Het ‘St. Jurrien’ is gelegen nabij de IJssel en biedt naast zelfstandige woonruimten ook ruimte voor gemeenschappelijke activiteiten.

 De appartementen variëren in oppervlakte van 39 – 41m2 en zijn voorzien van 2 slaapkamers, een moderne keuken inclusief koelkast, modern sanitair, privé balkon, afgesloten berging in de kelder en een intercomsysteem.

Het wooncomplex ‘St. Jurriën’ bevindt zich in een parkachtige omgeving en beschikt over verschillende gemeenschappelijke ruimten. In de gemeenschappelijke ruimten worden diverse evenementen georganiseerd zoals bijvoorbeeld een bingo en het bijeenkomen van verschillende handwerkclubs. Uiteraard kunt u er ook gezellig samenkomen voor een kop koffie of het nuttigen van maaltijden. De gemeenschappelijke ruimten binnen het complex zijn deels voorzien van camerabeveiliging en in de gezamenlijke rijwielstalling bevinden zich oplaadpunten voor scootmobielen.

De appartementen zijn er al vanaf € 550,- per maand, uiteraard afhankelijk van het aantal m2. Tevens zijn deze woningen levensloopbestendig en heeft u de mogelijkheid om, indien gewenst, zorg af te nemen bij de intern gevestigde Zorggroep Solis. Bij de verhuur van deze woningen worden geen wachtlijsten gehanteerd.

 Neem voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging contact op met onze makelaar Domica Deventer.

Ultiem Wonen

Kerklaan 16
7311 AE  Apeldoorn

info@ultiemwonen.com
085 - 0160716

Copyright All Rights Reserved